Personal sökes

Varberg är västkustens mittpunkt...

Varberg är västkustens mittpunkt. Vi är surfstaden, cykelstaden, kurortsstaden med mera. Närheten till Göteborg ger oss lagom mycket puls, samtidigt får vi närheten till naturen genom en levande landsbygd. Det som främst präglar oss är närheten till havet. Strandpromenaden, den mäktiga fästningen och vågorna bäddar för möjligheter och upplevelser. Vi är staden vid havet.

Ny restaurang i januari...

Mitt i stan, fortfarande ett stenkast från Kattegatt, öppnar vi en helt ny restaurang i januari. Det blir ett i mångt och mycket klassiskt etablissemang men samtidigt en mötesplats i nuet. Såväl varbergare som tillresta gäster ska äta, umgås och trivas här.

Redan under byggtiden är det en mötesplats. Mötet mellan anrika Hotell Gästis och de välkända krögarna Tovedals borgar för kvalitet,  förnuft och långsiktighet.

Vi behöver anställa...

Inför öppningen behöver vi kockar och serveringspersonal. Du som söker ska känna dig trygg i köket, vara duktig på att samarbeta och beredd att ge service. I gengäld erbjuder vi dig en trygg arbetsplats full av inspiration och en strävan att skapa något fantastiskt tillsammans!

Vad söker vi?

Kockar och serveringspersonal med yrkesstolthet och god servicekänsla. Vi söker flera personer.

Vem passar här?

Du får gärna ha några års erfarenhet av att jobba restaurang. Men det viktiga är att du är pigg på att lära dig nya saker!

Gästis Kafé och Matsalar ställer höga krav på kvalitet och god service. Du som söker måste vara beredd att jobba i den andan. Vi förutsätter att du älskar god mat och god dryck. Dessutom kommer vi alla på arbetsplatsen jobba för att skapa en skön atmosfär där alla är välkomna.

Hur söker du?

Via e-post till jobba@gastismatsalar.se. Vi vill ha en ansökan där du berättar om dina erfarenhet och kunskaper samt varför du skulle passa här.

Välkommen med din ansökan!